Vjenčanja

Lijepa je vijest da ste odlučili zavjetovati vašu ljubav, a još draže će nam biti ukoliko se obratite nama i dopustite nam da vam organiziramo savršenu svadbenu svečanost!

Restoran Slice, kapaciteta 130 mjesta, smješten je na prvom katu golfske klupske kuće. Karakteristika su restorana široki stakleni zidovi, gdje se gostima u svako doba dana pruža drugačija slika, bio to prizor u kojemu se stapaju snježne Alpe i Jadransko more ocrtano brežuljcima, zelenilo golf igrališta i susjednih vinograda i maslinika ili suton uz pokoju zraku zalazećeg sunca uhvaćenu u mreži borova.

Opremljen je vrhunskom opremom za pripremu hrane i pića. Za svečane trenutke, poput vjenčanja, u restoran se postavljaju okrugli banketni stolovi, banketne stolice sa svečanim navlakama (haljinicama), hrana se poslužuje na tanjurima najboljeg svjetskog proizvođača porculana firme Hering Berlin a piće isključivo u Spiegelau čašama. Stolno rublje renomiranog branda Frette upotpunjuje cjelokupni dojam.

Na jedinstvenoj panoramskoj krovnoj terasi, s pogledom koji oduzima dah, poslužuje se cocktail dobrodošlice i organiziraju fotografiranja i civilna vjenčanja a za sve one koji žele crkveno vjenčanje, na raspolaganju je i malena crkvica u neposrednoj blizini golfske kuće.

Klupska kuća ima beskrajan šarm a posebna rasvjeta koja se nježno prelijeva iz boje u boju posebna je terapija koja vas mazi i prepušta čistom hedonizmu za sva čula.

Obratite nam se s povjerenjem!